MEDEGEFINANCIERD DOOR DE EUROPESE UNIE

DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES VOOR DE PROMOTIE VAN HOOGWAARDIGE LANDBOUWPRODUCTEN

HomeNieuwsZilver voor BoulangerieTeam tijdens IBA Cup 2015

Zilver voor BoulangerieTeam tijdens IBA Cup 2015

Naast de mooie tweede plaats in het algemeen klassement eindigde Nederland ook nog eens eerste in de productcategorie getoerd gerezen. Al met al een knappe presentatie van deze talentvolle bakkers tijdens hun eerste seniorenwedstrijd. Coach Hans Som kijkt dan ook met een tevreden gevoel terug: “De jongens hebben het gewoon goed gedaan tijdens hun eerste grote wedstrijd. Er is super gewerkt, ze waren op tijd klaar en hebben mooie dingen gemaakt!” 

Showtafel

Tim en Kris moesten flink aan de bak, maar het eindresultaat was een prachtige showtafel waarbij het thema Circus goed was terug te zien. Een showstuk waarbij een clown op z’n handen staat, diverse broden met circustekeningen en diverse vrolijk gekleurde partybroodjes. Nederland liet Peru, Frankrijk, Amerika, China, Denemarken, Spanje, Kroatië, Rusland, Hongarije en gastland Duitsland achter zich. 

Meer informatie over het BoulangerieTeam, de wedstrijden en haar leden is te vinden op www.boulangerieteam.nl, Facebook: Boulangerie Team en Twitter: @BoulangerieTeam.