HomeNieuwsBoulangerieTeam organiseert Coupe de la Boulangerie

BoulangerieTeam organiseert Coupe de la Boulangerie

Dinsdag 6 oktober 2015 organiseert het BoulangerieTeam voor de derde keer de wedstrijd om de Coupe de la Boulangerie. Enthousiaste broodbakkers die de top willen bereiken, kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijd die wordt gehouden bij het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.

Deelnemers aan deze wedstrijd moeten binnen acht uur een variatie aan producten maken: twee soorten grootbrood, twee soorten stokbrood, drie soorten luxe gerezen producten, drie modellen getoerd gerezen producten en een showstuk met als thema “Flora & Fauna”. De producten worden beoordeeld door een Internationale jury.

De winnaar van de Coupe de la Boulangerie zal als aspirant-lid toetreden tot het BoulangerieTeam. Deelnemers die minimaal 91 punten behalen, komen ook in aanmerking voor het aspirant-lidmaatschap.

Aanmelden
Inschrijven voor deze wedstrijd kan tot 26 augustus 2015 via info@boulangerieteam.nl. Er kunnen maximaal acht deelnemers meedoen. Op de website is het volledige wedstrijdreglement en de opdracht te downloaden.